Förmåner

Vi tror på balansen, balansen mellan arbetslivet och privatlivet. Därför är vårt mål att våra medarbetare i dotterbolagen ska åka till jobbet glada och åka hem ifrån jobbet glada.

Som anställd inom Nytorpskoncernen ingår du i ett förmånsprogram speciellt framtaget för våra anställda.

Dessa samarbetspartners är framtagna av medarbetarna i dotterbolaget Nytorps Rör och detta förmånsprogram är en levande/återkommande punkt på våra utbildningsresor.

Lön

Lön

Vi erbjuder våra anställda en konkurrenskraftig lön efter erfarenhet och kompetensområde. Förutom lön vill vi hela tiden utveckla våra medarbetare. Idag ingår Nytorps Energy Group med dotterbolag i ett utbildningsprogram som sträcker sig till 2019 med bla. Personligt ledarskap, konflikthantering, projektekonomi mfl.

Friskvård
Friskvård

Friskvård

  • Vi vill gärna att våra medarbetare är hälsosamma och att kroppen mår bra, därför erbjuder vi våra medarbetare 4000kr/år i friskvårdsbidrag.
  • Nytorpskoncernen har tecknat sjukvårdsförsäkring till alla våra fastanställda där vår samarbetspartner garanterar operation inom 14 dagar.
  • Vart annat år görs hälsoundersökningar med vår företagshälsovård.
Förmånsprogram

Förmånsprogram

Förmånsprogram

Nytorpskoncernen har förhandlat fram förmånliga priser för dig som anställd hos oss att nyttja, för vi vet hur svårt det är som ensam privatperson ta del av dom bästa avtalspriserna. Tex har alla anställda på inom Nytorpskoncernen ett förmånsprogram innehållande följande:

  • Rabatt på matkassar
  • Hushållsnära tjänster
  • Ögonlaserbehandlingar
  • Mfl
  • Inom Nytorp Energy Group vill vi ta hand om dig från lärling till pensionär, därför har alla våra medarbetare tillgång till ett personligt pensionsplaceringsprogram, där vi ser till att just dina pengar växer under din anställningstid. För vi ser också problematiken med att som hantverkare, hålla tills man fyller 69år.
Förmånsprogram
Yrkesfordon
Yrkesfordon

Yrkesfordon

Yrkesfordon

I våra bolag kör alla medarbetare med automatväxlade transportbilar, dessa byts ut vart tredje år för att minska vår vagnparks co2/km. För våra bolag är det viktigt att våra förare har ett fordon med hög kvalité, bra ergonomi som samtidigt sänker företagets sammanlagda co2/km.

Ta en titt på vår dagliga verksamhet