Tack för ett fantastiskt 2019!

artical

Tack för ett fantastiskt 2019!

Vi sammanfattar 2019 för våra bolag med fyrverkerier och ett härligt 2020 till mötes!

Nytorps Rör, Opal VVS och Effektoptimering vill tacka medarbetare, kunder, leverantörer och företagsvänner för ett fantastiskt 2019.
2019 är året då vår lilla installationskoncern spräcker 100 miljonersvallen.
2019 blev beslutens år. Varje dag tar vi beslut, medvetet och omedvetet. Vissa beslut är bra, vissa beslut är mindre bra, vissa beslut är nödvändiga och vissa beslut är kontroversiella. I år har vi tagit alla dessa beslut löpande och med facit i hand kan vi i alla fall konstatera att den större delen av besluten har varit bra och nödvändiga.
Kom ihåg, det är besluten som för oss framåt mot våra uppsatta mål och vi måste alltid våga ta besluten som krävs för att säkra upp vår företagsresa framåt.

Nytorps Rör gör ett fantastiskt år och åter igen slår vi våra rekord.
I affärsplanen för 2019 stod det, ”Vi ska bibehålla nyckelkunder och plana ut verksamheten.”
Men vi tog ett beslut som gick emot affärsplanen, ett beslut som alla var delaktiga i, ett beslut som har inneburit sena kvällar och tidiga mornar. Innan beslutet togs citerade vi ”Har man slagit hål i båten, då får man ro som fan”, och som vi har rott 2019!
Nytorps Rör tar in sitt enskild största ramavtal i historien samtidigt som vi har säkrat upp flera mindre ramavtal mot kommuner och bostadsbolag.
Orderstocken inför 2020 är i våra ögon mätt gigantisk, nu gäller de för oss att göra de vi är bäst på, att leverera.
Nytorps Rör har 2019 en lönsam tillväxt på ca 20%! Vårt 2019 är värt att skåla för på tisdag!

Opal VVS får en nystart när vi gör förändringar på ledningssidan. Vi välkomnar bröderna Blommé som de sista månaderna har städat upp i bolaget och skapar tillsammans med Relningsteknikerna ett fantastiskt avslut på 2019.
Vi bantar ner verksamheten och ser till att göra om från grunden. Tillsammans vänder en nedgående spiral och ser med spänning fram emot 2020.
Orderstocken ser riktigt spännande ut och vi får riktigt bra feedback efter förändringarna från kunder.
Vi har en tillväxt på ca 20%, dom röda siffrorna har minskat markant. Vårt 2019 är värt att skåla för på tisdag!

Effektoptimering gör sitt första riktiga år och vi får se de som ett läroår. Ett år där vi investerat i utbildningar och verktyg. Ett läroår som är viktigt, att vi startar i lugn kontrollerad takt. Nu efter årsskiftet flyttar Effektoptimering in tillsammans med syskonbolagen där vi ska fortsätta bygga synergier mellan våra koncernbolag.
Vårt 2019 är värt att skåla för på tisdag!

Nu blickar vi framåt mot 2020!
Med flera spännande möten, med mera konkurrens och tävling samt mer erfarenhet!

Gott Nytt År vänner!

// Andreas Lavrell, VD Nytorp Energy Group

Tack för ett fantastiskt 2019!

artical

Tack för ett fantastiskt 2019!