Min stora dag!

artical

Nytorps Rör, Opal VVS och Effektoptimering skänker pengar till välgörenhet istället för julklapp.

Nytorps Rör, Opal VVS och Effektoptimering vill hälsa medarbetare, kunder, samarbetspartners och företagsvänner en riktigt God Jul!

Inför årets julledighet väljer vi att skänka pengar till Min Stora Dag istället för julklappar till våra medarbetare.
För oss som redan är ett Vänföretag till Barncancerfonden via den stora Holdingkoncernen känns vårt julbidrag litet i jämförelse, men ack så viktigt.
Vi vill med detta års bidrag utmana våra kunder, samarbetspartners och företagsvänner att välja bort en julfilt, en kastrull eller ett presentkort på delikatesskorvar till förmån för ett bidrag till våra olika organisationer som finns i Sverige och i Världen.

Stiftelsen Min Stora Dag gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Min Stora Dag ger ett värdefullt avbrott från sjukhusvistelser, behandlingar, medicinering och annat som gör att vardagen ser annorlunda ut för dessa barn. Min Stora Dag finns när förbättringen tycks avlägsen, den fysiska och mentala smärtan tynger vardagen och många känner sig utanför och ensamma.

Tänk på att Julen är barnens högtid, julfirande görs bäst i nyktert tillstånd!

God Jul!

// Nytorps Rör, Opal VVS och Effektoptimering

Min stora dag!

artical

Nytorps Rör, Opal VVS och Effektoptimering skänker pengar till välgörenhet istället för julklapp.